Uvjeti i odredbe

Horvat d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Horvat d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Korištenjem naših Web stranica pristajete na prikupljanje osobnih podataka i njihovo korištenje u navedene svrhe.

Uvjeti korištenja

Molimo, pažljivo pročitajte uvjete korištenja!

Ovaj sporazum o uvjetima i pravilima suradnje između Vas kao kupca i nas (Horvat d.o.o.) kao prodavatelja.

Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe s područja Republike Hrvatske ili iz inozemstva.

Horvat d.o.o. se obvezuje na poslovanje u skladu s legitimnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske.

Horvat d.o.o. se obvezuje na zaštitu privatnosti podataka kupaca, te očuvanja tajnosti njihova identiteta.

Horvat d.o.o. se obvezuje na isporuku sukladno traženjima kupaca, te podacima koje kupac navodi u svom upitu.

Ako koristite ovu web stranicu, Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa – korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka kao i za restrikciju pristupa Vašem računalu. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaš korisničko ime i lozinku.

Nije dopušten bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na naš sistem poslovanja kao i pokušaje lažiranja podataka, te napominjemo da će svaki takav pokušaj biti proslijeđen nadležnim institucijama.

Stranice www.zastitnamaska.hr i www.zastitnamaska.com su u vlasništvu tvrtke Horvat d.o.o.. Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Zadržavamo pravo promjene ovih pravila i Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

 

Uvjeti poslovanja

Izjava o kupcu

Kupac je svaka pravna i fizička osoba koja zatraži ponudu putem naše web stranice i navede adresu isporuke u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu. 

 

Izjava o prodavatelju

Prodavatelj je:

Horvat d.o.o.
Treskavička 2c
10000 ZAGREB

MB: 3580083
OIB: 88137585457
IBAN:HR0624020061100403131

Procedura kupovine i dostave

Horvat d.o.o. se obvezuje u cijelosti poštovati Zakon o zaštiti potrošača, a za ovu trgovinu vrijede odredbe članka 3. glave 1. i posebno glave 7. vezano za Ugovor na daljinu.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.

Po primitku Vašeg upita obavještavamo Vas e-mailom o njezinom zaprimanju.

  • Kako zatražiti ponudu?

Prvo se prijavite, ako ste već registrirani korisnik ili se registrirajte, ako još niste. Registracija je besplatna. Potrebno je upisati osnovne podatke o kupcu kako bi vam se mogao izraditi predračun/ponudu po kojem plaćate i nakon toga, ako odaberete tu opciju,  kvalitetno ostvariti isporuka na željenu adresu.

Nakon toga pregledajte ponudu našeg proizvodnog programa. Ako se odlučite zatražiti predračun/ponudu, izabrani artikl/artikle stavite u košaricu. Artikle u košarici možete mijenjati, dodavati ili vaditi iz košarice, te im mijenjati količinu.

Ako ste odlučite zatražiti predračun/ponudu odaberiti opciju ZATRAŽI PONUDU.

 

Horvat d.o.o.

Poslovnica Zagreb:
Treskavička 2c
10040 Zagreb
01/2915 100
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uvjeti i odredbe | Privola GDPR Horvat d.o.o.

 

Tvrtka: Horvat d.o.o. Sjedište: Stjepana Radića 122, 43541 Sirač Sud registracije: Trgovački sud u Bjelovaru MBS: 03580083 OIB: 88137585457
Banka: Erste&Steiermärkische Bank d.d. Jadranski trg 3a 51000 Rjeka IBAN: HR0624020061100403131 SWIFT/BIC: ESBCHR22 Temeljni kapital uplaćen u cijelosti: 1.468.500,00 kn

Uprava: Ivica Horvat, direktor Godina osnivanja: 1990.

 

© 2020 MI dizajn